21 Aralık 2015 Pazartesi

Brezilya: Kara Aralık için MIA/Marie Mason Hücresi tarafından Bradesco Banka Şubesine Kundakçı Saldırı


Kasım ayı sonunda ve Aralık ayı başındaki aralıkta, iki eski ağaçlarda biz Osasco-Sao Paulo belediye otoriterlerinin emrindekilerle Remedies kilisesinin Our Lady dışındaki meydanda kıstık.

Ev, Ağustos 2015'de, Hükumetin kolluk güçleri Osasco, Barueri, Carapicuiba ve Itapevi bölgelerinde bir gecede 20'den fazla kişiyi katletti. Katledilen tüm insanlar bu faşist devletin merkezinden uzağa gecekondu ve mahallelere gelmişti. 

Bu katliama yanıt olarak, hayattaki bu baskıcı sistemin devam eden damarlardan birinde yangınımızı beraberinde getirdik. Hatta ne bu sağlıksız uygarlığın betona direnen ağaçları geri getirmeyecek ne de bu gibi naziler tarafından soykırım kurbanı olan insanların hayatlarını geri getiremeyecek olsa da, Biz 16 Aralık şafak vakti gerçekleşen Osasco, Sao Paulo'da São José bulvarında 924 numarada bulunan Bradesco banka şubesine karşı kundaklama saldırısının sorumluluğunu üstleniyoruz. 



  
Biz onların tarihten silmeye çalıştığı yoksul ve aç, ateşin nesliyiz. Kentsel gerilla savaşımız daha önceki olanların izinden gitmekten kaynaklanmaktadır. Tüm dökülen anarşistlerin kanı adına, Bütün gece demir parmaklıklar arkasında geçirenlerin adına, Artık eylemlerimizin sonuçlarından korkmuyoruz çünkü korku içinde yaşamaktan bıktık - Şu andan itibaren biz düşmanlarımıza dişlerimizle saldıran, kurtlar gibi olacağız. 

Biz ölülerimizin kara hafızası, kaçırılan ve tutsak yoldaşların anısına ve hala kaçak olanlarla dayanışma ve suç ortaklığı içerisinde #DEZEMBRONEGRO15 (Kara Aralık 2015) için uluslararası çağrı devam ediyor. 

Geri adım atmak yok, Kavgacı yoldaşlar dünya genelinde ileriye! 

İsyancı Anarşist Hareket - Marie Mason Hücresi



Alıntı: Insurrection News

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder