25 Aralık 2015 Cuma

Bloomington, ABD: Kara Aralık için Pankart


Kara Aralık'ın ruhu içerisinde, biz hapishanedeki tüm anarşistler, tüm kaçaklar ve devlet ile mücadelede düşmüş herkes ile dayanışma jesti olarak bir pankart astık.

Bu küçük bir hareket, tutsak yoldaşlar ile dayanışmanın günlük tezahürlerinden biridir. Olumsuzculuk ve internet gevezeliğinin sahnesindeki Kuzey Amerika anarşistlerine karşı, biz tüm mevcut silahları kullanarak, gayri resmi bazda faaliyet gösteren, güce karşı yasadışı bir mücadele olarak anarşiyi öneriyoruz. Hapsedilmiş yoldaşlarımız devlete karşı uzlaşmaz bir mücadele veriyorlar - Biz onları tek başına mücadele etmelerini reddediyoruz.

Biz Şili, Yunanistan, Türkiye, Meksika, Fransa, İtalya, Rusya, Endonezya, İspanya, Kanada, Çek Cumhuriyeti, İngiltere, Belarus'daki hırçın anarşistlere kuvvet gönderiyoruz ve diğer her yerdeki bireyci ve grupların eylem teorilerini çevirdik. Hatta bu mesafeden, sokakların ve hapishane hücrelerindeki alevler bizi sıcak tutar.

Biz Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bazı yoldaşları özellikle sevgi gönderiyoruz: Sean Swain, Michael Kimble, Marius Mason, Casey Brezik, Jennifer Gann, ve Jeremy Hammond.

Sebastián Oversluij Seguel, Alexandros Grigoropoulos, Mauricio Morales, Kuwasi Balagoon, Lambros Foundas, ve William Avalon Rogers'in anısına.

Anarşist dayanışmanın ruhunu yenileyelim!

Kara Aralık için!

Anarşi için!

Kaynak: Contra Info

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder