1 Aralık 2015 Salı

Atina: Kavgacı Anarşi/FAI tarafından kundakçı saldırı (Yunanistan)


Biz [23 Kasım erken saatlerde] Pefki ilçesindeki Hellenic Post(ELTA) şubesine karşı kundakçı saldırının sorumluluğunu üstleniyoruz. Anarşist tutsaklar, şu anda biz dizi anarşist şiddetin davaları için Koridallos hapishanesinin terör mahkemesinde yargılanırken, ayrıca bu şubede soygun işlemekle suçlanırken, onlara mahkeme kararı açısından sembolik dayanışma mesajı göndermek için,  alevler içinde kaldığından emin olduk.

Bu özel saldırı bizim esir kardeşlerimiz Nikos Romanos ve Panagiotis Argirou tarafından hapishane içinde başlatılan "Kara Aralık" çağrısına yanıtımızdır.

Bu özel teklifin politik gerekçesi - tamamen desteklememiz - anarşist ayaklanmanın yeniden başlaması, ve çok biçimli anarşist mücadelenin her siperindeki yoldaşların arasındaki karşılaşma ve koordinasyonun görünmez bir nokta haline gelebilir gayri resmi bir platform  girişiminde bulunmak için açık bir bahis anlamına gelmektedir.

Şu anda söylenecek çok fazla şey yok; şimdi sürekli ve duraksamayan çok şekilli mücadele için eylem zamanı.

Dünyanın her köşesinden Kara Aralık yayarak, toplumsal barışı ateşe veren ve sosyal normalliği sabote eden Brezilya, Şili, Meksika'nın kundakçılarına güç ve suç ortaklığı.

Tahakkümün beyanını kırıp dökmek, polislere taş atmak ve otorite sembollerini yakmak isteyen sokaklarda olacak olanlara güç ve suç ortaklığı.

Dünyanın her köşesindeki tüm anarşist tutsaklara güç ve suç ortaklığı.

Dayanışma saldırı demektir!
Kara Aralık için!
Otorite dünyasına karşı anarşist saldırı için! 

Kavgacı Anarşi/Enformel Anarşist Federasyon (FAI-IRF)

Kaynak: Contra Info

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder