22 Aralık 2015 Salı

Atina: Güvenlik Sistemleri Sağlayıcısına Kundakçı Saldırı (Yunanistan)


Son yıllarda, giderek artan güvenlik, terörizm ve suçun bastırılması adına, baskı çeşitli yollarla yoğunlaşmıştır: giderek artan asayiş, güvenlik görevlileri, telefonu dinleme, tüm elektronik ortamlarda izlenme, hemen her mahallede kurulu güvenlik kameraları, ve herkesin malını koruyacak güvenlik sistemleri.

Bütün bunlar onların gayrimenkulünün korunması uğruna ve yaşamların üzerinde kontrol sahibi olduğu yanılsaması altında, hevesle onların günlük yaşantısının her aşamasında ortaya çıktığında bunlar izin verilerek gerçekleşir.

Egemenlik sürekli olarak teknoloji geliştikçe kendi yararına, ve nüfuz eden korku yoluyla, büyük ölçüde metropollerin her yerinde kontrol kazanmasıyla anlaşılır.

Bu bahis modern yaşam tarzının umurunda olmayan insanların, fakat bunun yerine deneyen, komplo kuran ve egemenliğe karşı düşmanlığı devam eden, kendi ölü yaşamının uygarlık ve kültürünü, gönüllü muhbir olabilecek azınlık için yerleştirilir.

11 Aralık cuma erken saatlerde, Kara Aralık bağlamında, biz Vyronas mahallesi Formionos caddesi üzerindeki güvenlik sistemleri mağazasına yangın çıkarıcı aygıt yerleştirdik.

Biz cezaevi duvarların arkasındaki tüm anarşistlere bu eylemi adıyoruz.

ÇOK YAŞA ANARŞİ

Not: Bu eylem kitle medyası tarafından neden gizlendi bilmiyoruz, fakat nedenin ne olduğu umurumuzda değil.

Kaynak: Contra Info

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder