8 Aralık 2015 Salı

Almanya: ALF tilkileri doğaya saldı, avcı lokalini ateşe verdi



8 Aralık/Almanya

Hildesehim’taki av köpeği eğitim tesisinde esir ve işkence görmüş tilkilerin kurtarıldığı bir eylem gerçekleşti. Söz konusu kulüp binası ekonomik hasar vermek amacıyla tamamen yakıldı. ALF, şimdi kulüp üyelerinin özel hayatlarında eylemler yapmayı planlıyor.

Haziran ayında ALF eylemcileri, Hildesheim-Achtum’daki tesisten bir çok tilkinin kaçmasına yardımcı olmuştu; köpek severler ve avcıların iddialarının aksine tilkiler yiyecek bulmak için insanlara yanaşmadı, o hapishaneye geri dönmediler. O hapishaneden eylemciler tarafından çıkarılmadılar; aslında onlara demir parmaklıkları kesmek suretiyle dışarı kaçma fırsatı verilmiş oldu. Tilkiler bunu eylem gecesi gerçekleştirdi.


Bu eylemler bu haftanın başında tekrarlandı, tilkiler bir kez daha kaçmayı başardı. Ayrıca haziran ayında tahmin edildiği gibi, kulüp binası tamamen yakılınca istenen ekonomik zarar da verilmiş oldu. Bu noktada benzin tenekelerinin tesiste olduğunu bize söyleyen bir kulüp üyesine teşekkür etmek isteriz.

Alman av köpeği derneği Hildesheim üyeleri, özellikle Başkan Jürgen Kalmbach ve av gözcüsü Joachim Algermissen gibi destekçilerde  kendilerini takip etmeye devam edeceğimizden emin olmalı.

Dernek üyelerini tesisi kapamaya davet ediyoruz, böylece  diğer hayvanlar orada özgürlüklerinden mahrum kalmamış olacak. Hayvanları özgürlüklerinden mahrum edip onları bir eğitim aracı olarak istismar etmek asla kabul edilemez.

Eğer taleplerimiz karşılanmazsa tilkiler için diğer özgürleştirme eylemlerinin gerçekleşeceğini bilin, ama aynı zamanda size ait mülklerinizin imha edilmesine ve hayatınızın diğer kısımlarında bazı ekonomik zararlara uğramaya hazır olun.

Bütün kafesler boşalana dek!

ALF

Kaynak: Bite Back, Alıntı: Hayvan Özgürlüğü Çevirileri 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder