7 Ekim 2015 Çarşamba

İspanya: Hayvan Kurtuluş Cephesi tarafından Tavşanlar Özgürleştirildi (Barselona)



Son yıllarda İspanya'da, özellikle Katalonya'da,  tavşan yetiştiriciliği ciddi ekonomik krizden etkilendi ve birçok çiftlik son beş yılda kapatıldı.

Birkaç kez terk edilmiş çiftlikler için güvenlik potansiyel hedefleri izlerken bulduk.

Benzer bir şekilde, biz de kriz başladığından itibaren İspanyol devletinin Hayvan Kurtuluş Cephesi eylemlerinin sayısını azalttığını doğrulayabilir. Bunun nedeni büyük olasılıkla birçok kişi tarafından diğer mücedelelere yönelmesi ile birlikte bu mücadelede yer almak isteyen kişilerin kaynak yetersizliği.

Fakat 20 eylül 2015 gecesi, biz geçici uyuşukluğu bırakıp, Barselona eyaletinde bulunan tavşan çiftliğe gittik ve tutsak edilen 20 tavşan özgürleştirildi.

Bu kez sadece 20 taneydi ve gelecekte daha fazla eylem olacağını umuyoruz ve bu cani endüstri tarafından zarar gören birçok hayvanı özgürleştirebiliriz. Biz birkaç yıldır zar zor günümüze ulaşan bu endüstriye karşı ezici darbeler vurmak için mükemmel bir zaman olduğuna inanıyoruz.

Biz bu organizasyon kapasite ve kararlılığa bağlı olduğunun bilincindeyiz fakat biz diğer yerlerde meydana gelmiş etkili kampanyalar gördük böylece şu anda devam birkaç çiftlikleri kapatabileceğimize inanıyoruz.

Biz "Komando Mateo Morral" ile suçlanan Operasyon "Pandora" ve "Pinata" ile baskılarla karşı karşıya kalan anarşistlere bu eylemi adıyoruz.

Aynı zamanda bu bildirinin yazıldığı anda Yunan otoriterlerin onun tahliyesini kabul etmesi ile açlık grevini sona erdiren, Evi Statiri'ye sıcak bir kucaklama yolluyoruz.

İNSAN VE HAYVAN KURTULUŞU İÇİN

ALF - Domuz, baykuş ve Zorrilla ailesi

Alıntı: Insurrection News
Kaynak: Contra Info



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder