14 Eylül 2015 Pazartesi

Atina: Evi Statiri ve Athena Tsakalou ile dayanışmak için kundakçı dayanışma


2 Eylül 2015 şafak zamanı :

– Galatsı mahallesindeki 2 adet Ulusal Banka Atm’si
– 1 adet Alpha Bank ATM si, Patısia mahallesi
– 1 Piraeus Bank ATM’si Peristeria bölgesi
– Galatsı bölgesinde başka bir Piraus atm’si

ateşe verildi.

İhtiyaçlarımızı, arzularımızı ve ilişkilerimizi küfleştiren, ayrıma uğratan ve kategorize eden Hapishane toplumuna ateş. Çeşitliliği ve öznelliği manipülasyano uğratarak kendine örgütlemeye çalışarak sistemin devamlılığını sağlamaya çalışan hapishane toplumuna ateş.

Anarşistler olarak başarıya ulaşmamız gereken taahhütümüz; makinelerin ışığından uzak anarşist arzularımızın belirlediği ritimlerin dünyasını yeryüzüne aşılamak. ideolojik bilimsel ve ekonomik baskının toplumsal gerçekleğine karşı, henüz cevapları olmayan, hazır cevapları bulunmayan sorular üretmek, cevabı olmayan eylemleri gerçekleştirmek.

Tutsak yoldaşlarımız tutumlarını hapis koşullarına rağmen değişmez ve tutarlı olarak korumaya devam ediyorlar. Bu yüzden otoriteler en aşağılık metodlarla onları teslim almaya çalışıyor. Gücün karakteri gereği intikam dolu otorite en ufak bir dayanışmayı, kişisel ve ailesel ilişkileri  kriminaliz etmeyi de birer strateji olarak kullanıyor
Bu ilk dalga saldırılar devletin intikamcı yumruklarına karşı bir cevaptır. Bundan dah fazlası dünya çapındaki bütün anarşist tutsaklara dayanışma sinyalidir.

HÜCRELERDEKİLERE ÖZGÜRLÜK

EVI STATIRI DERHAL SERBEST BIRAKILSIN

ATHENA TSAKALOU’YA KARŞI KISITLAYICI ÖNLEMLERİ KALDIRIN

– Yanan Ufuklar

Alıntı: Sosyal Savaş
Kaynak: Asirmatista

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder