29 Ağustos 2015 Cumartesi

Şili: FAI/IRF’den telekomünikasyon altyapısına koordineli kundakçı saldırılar



I. “Bu an asla unutulmayacak
Gölgeler tarafından çekildiğinde ne kadar boş
Saatler tarafından geri çevrildiğinde ne kadar boş
Şefkatimle etkilenen bu berbat an
Çırılçıplak soyulmuş, kanatlarımın çıplak kanı
Geçen yılların pişmanlıklarını hatırlamak için gözler soyulmuş
Şiddetin suyunun kepçeyle kaldırılması  
Donmuş çan kulesinin seslerinde kaybolmuş.”

Kundakçı aygıtların ve/veya patlayıcıların kullanımı veya taşınmasına dair hükümlerde artışla sonuçlanacak olan son devlet reformlarının isyancı şiddete (bombalama, otobüs yakma ve üniversite dışında kapişonlular tarafından gerçekleştirilen kundakçı eylemler) ilişkin bir çok tutuklama vakasında ikiye katlanacağı bağlamında, Egemenliği ve onun normalliğine karşı sadırı eylemleri için artık bir alan kalmadığını düşünebilirsiniz, çünkü mevcut olana karşı kendi isyanlarını ertelemelerini meşrulaştırmak için gerekçe bulmaya çalışanlar için mükemmel bir bahanedir.

Ancak, isyanların, ayaklanmaların ve komploların uzun tarihi göstermiştir ki, tahakküm sistemi her zaman savunmasız olmuştur ve olacaktır ve yapılara, sembollere, kurumlara ve baskının temsilcilerine karşı ayaklanma ve doğrudan saldırı için zaman ve alan her zaman mümkündür.

Ancak doğru olan başka bir şey daha var ve bu yüzdendir ki, Egemenliğin savunmasızlığı, itaatsizlik eylemimiz ve özgürlük arzumuz hakim sosyal düzendeki yarıklardan atladığında sadece gerçek olacaktır; ona vurarak, onu yaralayarak, onların tahakküm planları için kontrol edilemez ve tehlikeli olarak.

Bu yüzden ki, halen buradayız ve burada kalacağız, asi isyancıların durmayan isyan eylemine dayalı fikir ve eylemlerimizle yayılarak otoriteye meydan okumaya devam ederek.

II. “Ancak bize göre herşey köleler gibi yaşamaktansa savaşçı olmaya karar verdiğimizde değişmiş oldu. Bizler kederlerimizi ve hüsranlarımızı, yanlızlığımız ve güvensizliğimizi ne sinerek ne de onlara teslim olarak onurlandırmıyoruz: bizler kendi kırık parçalarımızı kurbandan savaşçıya dönüşerek ellerimize alıyoruz ve bu dünyada düşman olmaktan gurur duyuyoruz. Bize saldırana saldırmak.”İngiltere’de bulunan FAI-IRF’den yoldaşlar



Her grubun otonomisini veya özelliklerini feshetmeden, 25 Ağustos Salı sabahında kimyasal gecikme mekanizmalı 3 kundakçı aygıtın yerleştirilmesi yoluyla koordineli bir eyleme kararı verdik.



BİZDEN ÇALDIKLARI YAŞAMLARI GERİ ALMAK İÇİN!
TAHAKKÜME KARŞI SALDIRI EYLEMLERİNİ ARTTIRMAK İÇİN!
İKTİDARI ATEŞ, BARUT VE BENZİNLE YOKET!

Anarşist kundakçı saldırı hücresi “Ateş ve Bilinç” Enformel Anarşist Federasyon – Uluslararası Devrimci Cephe, Şili.

Grupo Kapibara
Enformel Anarşist Federasyon – Uluslararası Devrimci Cephe, Şili.

******

Gruplarımız tarafından gerçekleştirilen diğer eylemler:

https://contrainformateblog.wordpress.com/2015/04/23/proyecto-fenix-2015-ataque-a-empresa-de-explotacion-animal-por-la-liberacion-humana-animal-y-de-la-tierra-chile/

https://contrainformateblog.wordpress.com/2015/05/03/hile-reivindicacion-de-ataque-explosivo-a-la-construccion-de-la-lines-6-del-metro/

https://porlatierraycontraelcapital.wordpress.com/2015/05/10/incendiada-subestacion-de-chilectra-santiago-chile/

http://porlaanarquia.espivblogs.net/2015/06/24/chile-sabotaje-incendiario-contra-industrias-proquimsa/

https://porlatierraycontraelcapital.wordpress.com/2015/06/22/987/


Alıntı, Çeviri: Sosyal Savaş
Haberin tamamı: Insurrection News

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder