27 Ağustos 2015 Perşembe

İnfiAl / Kerem Kamil Koç Kütüphanesi’nden destek çağrısı



İstanbul Tarlabaşı’nda anarşistler tarafından işletilen infiAl bünyesinde geniş ölçekli anarşist yayınların toplandığı bir kütüphane mevcut. KKK anısına adı konulan kütüphanede bugüne kadar yayınlanmış (türkçe-kürtçe veya diğer dillerde) bir çok anarşist yayına, kitaba veya görsel-işitsel materyale raslayabilirsiniz, ancak bu yayın ve materyaller konusunda daha eksiklerimiz var ve ayrıca olası kayıplara karşı ikişer üçer muhafaza edilmesi kütüphanenin sürekliliği için olacaktır.

Sürekli yaşayan anarşist bir kütüphanenin varlığına destek vermek isteyen tüm arkadaşlardan, yoldaşlardan feminizm, sınıf mücadelesi, queer, LGBTİ, doğa savunma ve barınma mücadeleleri, göçmen dayanışması, hayvan kurtuluşu, hapishane karşıtı ve tüm sosyal mücadelelere dair kitap, süreli-süresiz yayın, belgesel, albüm veya film, her türlü destek ve bağışları bekliyoruz….

“K.K.K. Kütüphanesi

K.K.K.K. adı verdiğimiz kütüphanemizi hayata geçirme amacımız, anarşist harekete dair tüm dillerden anarşist kitap, dergi, broşür video vs. dokümanları toparlamak ve derli toplu bir biçimde ulaşılabilirliğini sağlamaktır. Kütüphane bu yayınların veya dokümanların ulaşılabilirliğini hedeflerken, daha fazla anarşist ve liberter kaynağı bünyesinde toplamayı da hedeflemektedir. O nedenle her türlü kitap, dergi veya doküman desteğine açıktır.

Distro

Aynı şekilde kütüphanenin bir parçası olan bazı kitap, dergi, broşür, fanzin, rozet, yama, tişört, video, cd, dvd gibi görsel ve işitsel dokümanların satın alınabileceği ve mekanın döngüsü için bir dayanışma vesilesi olan distro da mekanın açık olduğu günler-saatler boyunca işleyişini sürdürecektir.

Distro’ya ayrıca ücretli-ücretsiz kendi yayınlarınızı getirebilirsiniz.”

http://infial.noblogs.org/

Kaynak: Sosyal Savaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder