30 Temmuz 2015 Perşembe

Yunanistan: Glyfada Porsche bayiliğine Kundakçı Saldırı (Atina)



Bilinmeyen bir anarşist grup 27 Temmuz'da Glyfada upmarket Atina banliyösündeki bir Porsche bayiliğine karşı bir kundaklama saldırısının sorumluluğunu üstlendi. Yangın birçok araç ve bayiliğin kendisinde ciddi hasara yol açtı. İşte tebliğden bazı çevrilmiş ayrıntılar:

"Bu kez 26 Temmuz pazartesi sabahı, biz Glyfada bölgesinde Vouliagmeni caddesi üzerindeki lüks Porsche araba bayiliğine saldırmayı seçtik. Biz bayiliğin dış avlusundaki tüm araçları ateşe verdik ve araçların yakıt tanklarının patlamasıyla binanın iç kısmında büyük hasara yol açması, bizim için büyük bir sevinçti.

Glyfada ayrıcalıklı burjuvazinin gözetim güvenliği ile eş anlamlı olup, fazlasıyla burjuva alanı, steril bir alandır. Bizden yararlanan piç kuruları mallarını gösteriş yaparak 'yüksek yaşam kalitesi' sunan bir yerleşim bölgesi.

Biz Alman bir şirket olmasına odaklanmadık, çünkü hedef seçimi olmadığını açıklığa kavuşturmak gerekir. Bundan dolayı mevcut konum 'özgüllük' arasında gelen lükstür. Bu birinci sınıf bir semboldür - totem burjuvazi tarafından zevk zenginliği ve refahı gösterir.

ÖLÜ İDEOLOJİYİ CAM PANKARTLARLA SELAMLAYIN!

KAPİTALİZMİN ZAFERİNİ SİMGELEYEN HERŞEYE YANGIN VE DAHA FAZLASI!

SINIF KARŞI SINIF ŞU DÜNYANIN SONUNA KADAR!

İLK VE HER ZAMAN DEVRİM!"

Alıntı: Insurrection News
Kaynak: Indymedia



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder